Haberler

Haberler

Uluslararası FBN'den Mozaik Vakfı Aracılığıyla Türkiye Deprem Bağış Kampanyası Çağrısı

TAİDER olarak, diğer sivil toplum örgütleri ile birlikte ve Devlet kurumları koordinasyonu ile depremden etkilenen bölgelerin acil ihtiyaçlarına odaklanırken, bir yandan da uzun vadede bu bölgelerin ihtiyaçlarının daha da artacağının farkındayız. 

Paydaşı olduğumuz ve çatısı altında 65 ülkeden 18.000 aile şirketi sahibinin yer aldığı Uluslararası FBN (FBN-I, Family Business Network https://www.fbn-i.org/) Türkiye Mozaik Foundation aracılığı ile Türkiye için orta ve uzun vadeli bir yardım kampanyası başlattı. Uluslararası destekçilerden gelen bağışlarla bölgeye yayılacak yeni yaşam alanlarının bir bölümü üstlenilecek. Bu yaşam alanları arasında konteynır evler, hijyen tesisleri, çocuk bakım merkezleri ve sağlık noktaları yer alacak. Depremden etkilenen ailelerin yeni bir hayat kurmalarına yardımcı olabileceğimize inanıyoruz.

Bu kampanyayı, yurt dışında ihracat yapmakta olduğunuz firmalarla, ulusal ve uluslararasındaki kişisel bağlantılarınızla aşağıdaki metni kullanarak paylaşabilir ve sizler de katkı sağlayabilirsiniz.

A fundraising effort started by the Family Business Network to support The Turkey Mozaik Foundation’s call. The aim is to raise €500,000 to support those who are displaced due to the earthquake in Türkiye. The funds raised will be used in the form of a needs-based grant system to help in the areas of ensuring livelihoods, living standards, education, psychosocial trauma help, health and children's living standards.

We believe with your support we can help these families start building up a new life!

Here is the JustGiving link, if you’d like to donate and share it with your network to spread the word:

https://www.justgiving.com/page/fbn-mozaik

TANITIM VİDEOMUZU İZLEYİN

ÜYELERİMİZ

Kurumsal Üyelerimiz

E-Bülten Aboneliği