TAİDER 6. ULUSAL AİLE İŞLETMELERİ ZİRVESİ KAYIT FORMU

* Öğretim Üyesi olarak kayıt yaptıracak olan katılımcılarımızdan; üniversitelerde profesör, doçent ve yardımcı doçent olarak görev yapıyor olması beklenmektedir.
Öğretim üyesi kontenjanı 7 kişidir.

İrtibat Kurulacak Kişi Bilgileri

Fatura Bilgileri

Zirve katılım tarihlerinizi lütfen belirtiniz

Oturumlar

Katılmayı Düşündüğünüz Oturumlar Nelerdir? (Lütfen her grup için bir oturum seçiniz.)

Konaklama Bilgisi

Kayıt ve Ödeme Şartları

TAİDER Kurumsal ve Gelecek Nesil Üyeleri 1360 TL (KDV dahildir.)
TAİDER Bireysel Üyeler 1700 TL (KDV dahildir.)
TAİDER Üyesi Olmayanlar 2035 TL (KDV dahildir.)
Öğretim Üyeleri 1020 TL (KDV dahildir.)
02 Kasım Sadece Gala Yemeği Katılım 500TL (KDV dahildir.)
03 Kasım Gelecek Nesiller Özel Programı Tek Günlük Katılım 680 TL (KDV dahildir.)
Katılım Ücreti Ödemeleri için (TL Hesabı)
Hesap Adı : Aile İşletmeleri Derneği İktisadi İşletmesi
Banka Adı : Garanti Bankası
Şube Adı : Karabağlar Şubesi
IBAN No - TL : TL - IBAN: TR17 0006 2000 0890 0006 2939 12
IBAN No - EUR : EUR - IBAN: TR80 0006 2000 0890 0009 0872 51 Swift code: TGBATRISXXX
Konaklama Ücreti Ödemeleri için (Euro Hesabı)
Hesap Adı : TVG Venü Grup Organizasyon Reklam Tic. Ltd. Şti.
Banka Adı : Garanti Bankası
Şube Adı : Barbaros Bulvarı
Şube Kodu : 741
Hesap No : 9098028 (Euro)
IBAN No : TR60 0006 2000 7410 0009 0980 28
  • Yukarıda vermiş olduğum iletişim bilgileri aracılığı ile TAİDER tarafından tarafıma e-bülten gönderilmesini, TAİDER ve ortaklığı ile gerçekleştirilecek etkinlikler ve aktivitelerin tarafıma bildirilmesi, tanıtımının yapılması amacıyla tarafıma ticari elektronik ileti gönderilebilmesine izin/onay veriyorum. Bu elektronik ileti gönderim olanağı, elektronik ileti için ret bildiriminde bulunmadığım sürece geçerliliğini sürdürecektir. Paylaştığım kişisel verilerimin e-ileti ve/veya SMS gönderilmesini sağlamak üzere aracı hizmet sağlayıcılar ve hizmet alınacak üçüncü kişilerle işlenmek veya saklanmak üzere yasal düzenlemenin öngördüğü önlemler gözetilerek aktarılmasını, veri koruması ve güvenliği önlemlerine riayet olunarak ilgili üçüncü kişilerle gerekli olduğu ölçüde paylaşılmasını da 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) uyarınca açık rızamla onaylıyorum.
  • TAİDER Aile İşletmeleri Derneği tecrübelerin ve görüşlerin dernek üyeleri ve organizasyonların katılımcıları arasında samimi ve kapalı bir ortamda paylaşılmasını amaçlar. Bu doğrultuda etkinlikler kapsamında yapılan konuşma ve paylaşımlar ile ilgili herhangi bir ses ve görüntü kaydı alınmasının veya yazılı, sözlü veya sair usuller ile aktarılması hususunun TAİDER iznine tabii olduğunu kabul ediyorum.
  • Etkinlik oteli ile yapılan sözleşme gereğince, ödeme sonrası kesinleşen kayıtlar ve konaklamalar için iptal kabul edilememektedir. Zirve katılım formunu doldurarak bu kurala uyacağımı kabul ve taahhüt
  • TAİDER tarafından yapılan video ve fotoğraf çekimleri ilgili basılı, sözlü ve dijital kanallarda TAİDER logosuyla birlikte kullanılmasını kabul ediyorum.

Zirve süresince simultane tercüme mevcuttur.