TAİDER 10. Ulusal Aile İşletmeri Zirvesi - Ön Kayıt Onayı

TAİDER 10. ULUSAL AİLE İŞLETMELERİ ZİRVESİ KAYIT FORMU

04 Kasım 2022 Cuma
Zirve programı için lütfen tıklayınız

Katılımcı Bilgileri

* Öğretim Üyesi olarak kayıt yaptıracak olan katılımcılarımızdan; üniversitelerde profesör, doçent ve yardımcı doçent olarak görev yapıyor olması beklenmektedir.

İrtibat Kurulacak Kişi Bilgileri

Fatura Bilgileri

Katılmayı düşündüğünüz paralel oturumlar nelerdir? (Lütfen her grup için bir oturum seçiniz.)

Grup Paralel Oturumlar – 4 Kasım 2022 Cuma (13.30-14.30)

Grup Paralel Oturumlar – 4 Kasım 2022 Cuma (14.45-15.45)

5 Kasım 2022 Cumartesi günü gerçekleşecek Gelecek Nesil Now Gen Özel Günü* programına katılacak mısınız?

05 Kasım 2022 Cumartesi programı yalnızca aile şirketi üyesi olan 18-55 yaş arası katılımcılara açıktır.

İstanbul Swissotel Rezervasyon için;
3 – 5 Kasım tarihleri arasında geçerli olmak üzere,
Tek Kişilik Konaklama Bedeli: 200 Euro + % 8 KDV  / Gecelik ( Kahvaltı hariçtir)
Çift Kişilik Konaklama Bedeli: 210 Euro + % 8 KDV / Gecelik (Kahvaltı hariçtir)

- Yukarıdaki günlük konaklama bedellerine KDV ve kahvaltı eklenecektir.
- Büfe kahvaltı fiyatı 23 Euro / kişi başı olup; bu fiyata KDV
- ROH oda kategorisi, Park ve Boğaz odaları içermekte olup; otelin müsaitliğine göre tahsis edilecektir.
- Boğaz oda farkı 40 Euro / Oda başı / Gecelik (% 8 KDV hariçtir)
- Executive oda farkı 100 Euro / Oda başı (% 8 KDV hariç, kahvaltı dâhildir.)
- Giriş Saati 14:00, Çıkış Saati 12:00’dir.
- Ödemeler misafirler tarafından direkt otele yapılacaktır. Rezervasyonun kesinleşmesi için otele ödemenin yapılması gerekmektedir, aksi halde rezervasyon yapılmış sayılmayacaktır.
- Otelde herhangi bir rezervasyonumuz bulunmamaktadır, müsaitliğe göre oda verilecektir. Rezervasyon talebinizi erkenden oluşturmanızı rica ederiz.
- Rezervasyon taleplerinizi yazılı olarak feyza.kara@swissotel.com adresine yazılı olarak iletmenizi rica ederiz.
- Fiyatlar 3-5 Kasım tarihleri arasında geçerli olmak üzere, siz Taider Zirve katılımcılara özel olarak alınmıştır.
- Fiyatlar 30 Eylül tarihine kadar geçerli olacaktır.

* Dekontunuzu info@taider.org.tr adresine ilettiğinizde kaydınız tamamlanacaktır.

** Ödeme dekontunuzda etkinlik tarihinin ve katılımcı isminin belirtilmesini önemle rica ederiz.

*** Vermiş olduğum iletişim bilgileri aracılığı ile TAİDER tarafından tarafıma e-bülten gönderilmesini, TAİDER ve ortaklığı ile gerçekleştirilecek etkinlikler ve aktivitelerin tarafıma bildirilmesi, tanıtımının yapılması amacıyla tarafıma ticari elektronik ileti gönderilebilmesine izin/onay veriyorum. Bu elektronik ileti gönderim olanağı, elektronik ileti için ret bildiriminde bulunmadığım sürece geçerliliğini sürdürecektir. Paylaştığım kişisel verilerimin e-ileti ve/veya SMS gönderilmesini sağlamak üzere aracı hizmet sağlayıcılar ve hizmet alınacak üçüncü kişilerle işlenmek veya saklanmak üzere yasal düzenlemenin öngördüğü önlemler gözetilerek aktarılmasını, veri koruması ve güvenliği önlemlerine riayet olunarak ilgili üçüncü kişilerle gerekli olduğu ölçüde paylaşılmasını da 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) uyarınca açık rızamla onaylıyorum.

**** TAİDER Aile İşletmeleri Derneği tecrübelerin ve görüşlerin dernek üyeleri ve organizasyonların katılımcıları arasında samimi ve kapalı bir ortamda paylaşılmasını amaçlar. Bu doğrultuda etkinlikler kapsamında yapılan konuşma ve paylaşımlar ile ilgili herhangi bir ses ve görüntü kaydı alınmasının veya yazılı, sözlü veya sair usuller ile aktarılması hususunun TAİDER iznine tabii olduğunu kabul ediyorum.

***** Etkinlik kapsamında yapılan sözleşme gereğince, ödeme sonrası kesinleşen kayıtlar için iptal kabul edilememektedir. Katılım formunu doldurarak bu kurala uyacağımı kabul ve taahhüt ediyorum.

****** TAİDER tarafından yapılan video ve fotoğraf çekimleri ilgili basılı, sözlü ve dijital kanallarda TAİDER logosuyla birlikte fotoğrafımın kullanılmasını kabul ediyorum.

Zirve süresince simultane tercüme mevcuttur.