TAİDER 9. Ulusal Aile İşletmeleri Zirvesi - Kayıt için lütfen tıklayınız.

01 Ekim 2021 Cuma Çevrim içi

Dijitale uyum sağladığımız ve hayatımıza farklı yollar açtığımız yeni dünya düzeninde geleneksel olarak her yıl aile şirketlerini bir araya getirdiğimiz zirvemizi ikinci kez çevrim içi olarak gerçekleştireceğiz. 1-2 Ekim 2021 tarihlerinde “Peki Ya Bundan Sonra…” temasıyla hazırlanan TAİDER 9. Ulusal Aile İşletmeleri Zirvesi’nde genel olarak aile şirketlerinin yaşadığı pandemi süreci ve iklim değişikliğinin getirdiği sonuçların iş hayatına etkisine dikkat çekerken aile şirketlerinin krizler karşısındaki genel duruşunu ve yaşadıkları deneyimleri de ortaya çıkarmayı hedefledik.

Zirvemizin açılış konuşmasını üyemiz, Fiba Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat ÖZYEĞİN Yeni Nesil Kurumsallaşma: Liyakat ve Eşitlik” konu başlığıyla gerçekleştirecek.

Ardından Hepsiburada Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade DOĞAN “Adım Adım Bir Dünya Şirketine” konu başlığındaki açılış oturumunu gerçekleştirecek.

“Unicorn Yolculuğunda Bir Türk Şirketi” konu başlığı ile Getir A.Ş. Kurucu Ortağı Tuncay TÜTEK bizlerle birlikte olacak.

Sürdürülebilirlik ana konu başlığı altında 360 derece Sürdürülebilirlik kavramını ele almayı planladık. Bu amaçla “Sürdürülebilir Ekonomiler Yaratmak” başlıklı oturumumuzda Arçelik CEO Hakan BULGURLU ve Reflect Studio Kurucu Ortağı Eray ERDOĞAN deneyimlerini bizlerle paylaşacaklar. Ardından TAİDER Kuzey Yıldızı Aile Şirketlerinde Sürdürülebilirlik Ödülleri Zirvemizde sahiplerini bulacak ve aile şirketleri için özel olarak tasarlanmış Kuzey Yıldızı Programı sürecini katılımcılarla paylaşacağız. “Korona Sonrası Türkiye ve Dünya Ekonomisi Nasıl Şekillenecek?” başlıklı konuşmasıyla Prof. Dr. Özgür DEMİRTAŞ ilk günün kapanış konuşmasını gerçekleştirecek.

Zirvemizin ikinci günü “Aile Şirketinde Bir Markalaşma Hikayesi” konu başlığı ile Silk and Cashmere Yönetim Kurulu Başkanı Ayşen ZAMANPUR ve CEO Ferhat ZAMANPUR katılımcılarla deneyimlerini paylaşacak. Aile şirketlerinin güçlü ve sürdürülebilir büyümesi konusunda farkındalık yaratmak, ortaklık ve büyüme stratejilerine ivme kazandırma amacıyla Dr. Yusuf SONER ile katılımcılarımız için özel olarak hazırlanmış 3 çember modelli bir atölye çalışması yapacağız. Zirvemizde sanat için bir dokunuşa da yer verelim istedik. Bu yüzden ikinci günümüzün kapanışından önce Bilsar Kurucusu, Selman BİLAL ile “Yeni Medya Sanatı" başlığında sanat üzerine bir söyleşi düzenliyoruz.

Zirvemizde her etkinliğimizde de olduğu gibi aile şirketi dostlarımızın deneyim paylaşımlarından ilham almak ve değerli konuşmacılarımızı dinlemek üzere 1-2 Ekim 2021 tarihlerinde sizlerle buluşacağız.

Program ve kayıt için lütfen tıklayınız.

Kayıt için son gün 28 Eylül 2021

TAİDER Kurumsal Üye Zirve Katılım Ücreti: 531TL/Kişi

TAİDER Bireysel Üye Zirve Katılım Ücreti: 649TL /Kişi

Üye Dışı Zirve Katılım Ücreti:  885TL/Kişi

Öğretim Üyesi Zirve Katılım Ücreti:  531TL/Kişi

*(%18KDV dahil)

Kayıtlarınız sonrası e-posta adreslerinize iletilecek özel yayın şifreleri ile zirvemize katılabilirsiniz.

Bilgi için: zirve@taider.org.tr /0533-0843587