TAİDER Forum Tiyatro "Hal'den Ne Hale" Gösterimi 2024

23 Mayıs 2024 Perşembe İzmir

Değerli Üyelerimiz ve Aile Şirketi Sahibi Dostlarımız,

Doğaçlama tiyatro anlayışlarından biri olan Agusto Boal’in Forum Tiyatrosu, seyircinin de oyuna katıldığı, yaşama ilişkin bir problem durumunu seyircilerin ve oyuncuların sahnede doğaçlama olarak ortaya koyduğu/çözmeye çalıştığı bir oyun modelidir. Oyun tamamen seyircilerin yönlendirmesiyle doğaçlama şeklinde gerçekleştirilir.

Gönüllü üyelerimizden oluşan forum tiyatro ekibimiz, 2024 yılındaki oyunlarını sunabilmek adına Öğr. Gör. Erdem EREM eğitmenliğinde Eylül 2023 tarihinden beri bu gösterim için hazırlanıyordu ve artık sizlerle buluşmaya hazır!

İlgili tiyatro oyunumuzun İlk gösterimi 23 Mayıs 2024 Perşembe günü saat 19:00-21:30 aralığında İzmir'deki Yaşar Üniversitesi Rektörlük Binası Büyük Salon'da, bir açılış kokteyli ile gerçekleşecektir. İkinci gösterimi ise 5 Haziran 2024 Çarşamba günü saat 20:00-21:30 aralığında İzmir'deki Yaşar Üniversitesi Rektörlük Binası Büyük Salon'da olacaktır.

Değerli katılımlarınızı bekleriz.

Kayıt için lütfen tıklayınız.

* TAİDER Üyelerine ve Aile Şirketi Sahibi Dostlarımıza Açıktır.

** Etkinliğimiz ücretsizdir.​