Etkinlikler

Etkinlikler

TAİDER Kuzey Yıldızı Aile Şirketlerinde Sürdürülebilirlik Programı 2023 Tanıtım Toplantısı

21 Aralık 2022 Çarşamba Çevrim içi

Dünya’da ve Türkiye’de ilk kez aile şirketlerine özel tasarlanmış, şirketlerimizin sürdürülebilirlik çatısının güçlendirilmesi amacıyla tasarladığımız ve altıncısını düzenlediğimiz TAİDER Kuzey Yıldızı Sürdürülebilirlik Programı ile aile şirketlerimiz “Kurumsal Yönetim, Çalışanlar, İş Modeli, Çevre, Toplum, Aile ve Gelecek Nesiller” etki alanlarında uluslararası Bcorp standartları çerçevesinde konusunda uzman değerlendirici ekiplerimizce değerlendirilmektedir. Masa başı ve saha ziyaretleri sonrası programa katılan şirketlere değerlendirme sonuçlarını içeren geri bildirim raporları sunulmaktadır. Tüm yıla yayılan eğitim programlarında da yer alan program katılımcılarının sürdürülebilirlik kavramına 360 derece bakış açısı kazanmaları amaçlanmaktadır.

21 Aralık 2022 Çarşamba günü çevrimiçi olarak 17.00-18.00 saatleri arasında gerçekleşen ve oturum yöneticiliğini TAİDER Sürdürülebilirlik ve Sosyal Sorumluluk Komitesi Eş-Başkanı Gülfem Yorgancılar Perçin'in yaptığı TAİDER Kuzey Yıldızı Aile Şirketlerinde Sürdürülebilirlik Programı 2023 Tanıtım Toplantısı TAİDER Yönetim Kurulu Başkanımız Tekin Urhan'ın açılış konuşması ile başladı.

TAİDER Sürdürülebilirlik ve Sosyal Sorumluluk Komitesi Üyesi Osman Aytaman'ın Kuzey Yıldızı'na genel bir bakış sunduğu konuşmasının ardından, TAİDER Sürdürülebilirlik ve Sosyal Sorumluluk Komitesi Üyesi Dr. İzel Levi Coşkun, katılımcılara sürdürülebilirlik kavramını anlattı. Son olarak önceki dönemin Kuzey Yıldızı yolcularından Erbak-Uludağ İçecek ve Elyaf Tekstil firmaları kendi Kuzey Yıldızı deneyimlerini paylaştılar. Değerli katılımlarınız için teşekkür ederiz.

Programın kaydını izlemek için lütfen tıklayınız.

TANITIM VİDEOMUZU İZLEYİN

ÜYELERİMİZ

Kurumsal Üyelerimiz

E-Bülten Aboneliği