25-28 Mayıs 2023 FBN Now Gen Uluslararası Forum Türkiye

25 Mayıs 2023 Perşembe İstanbul

TAİDER’in İstanbul’da ev sahipliği yapacağı, Uluslararası FBN’in Now Genlere özel ilk forumu olan 25-28 Mayıs 2023 Uluslararası FBN Now Gen Forum Türkiye etkinliğine sizleri davet etmekten gurur duyuyoruz.

“Şimdi değil ise, ne zaman?”

Eğer aileniz ve işletmeniz için bir rol model ve lider olmak için can atıyor, bu konuda kendinizi sorumlu hissediyor ancak henüz tam gücünüzü kazanamadığınızı düşünüyorsanız; Now Gen topluluğu bünyesinde büyümeniz ve gelişmeniz için bu etkinlik tam size göre!

Bu forum, dünyanın her yerinden katılım sağlayacak Now Gen’ler için özel olarak FBN ve TAİDER Now Gen topluluğu tarafından geliştirilmektedir. Ana konuşmacılardan tutun, küçük müzakere gruplarına… Direkt temas sağlayabileceğiniz ve diğer Now Gen’ler ile de paylaşabileceğiniz ilham verici Now Gen vakaları ile bezenmiş özel firma ziyaretleri eşliğinde oldukça zengin ve geliştirici bir etkinlik olacak.

Nitelikli ve samimi olacak bu etkinlik için sınırlı sayıda kontenjan olacaktır ve kayıt önceliğine göre yer verilecektir.

Bu seçkin etkinlikte yer almakla ilgileniyorsanız, lütfen bize buradan bildirin.