Etkinlikler

Etkinlikler

Uluslararası FBN Girişimcilik Günü ve FBN Gelecek Nesilleri Ödülleri 10. Yıl Kutlaması

30 Kasım 2018 Cuma Berlin

Değerli TAİDER Gelecek Nesil Üyeleri,

Berlin’de 30 Kasım – 02 Aralık 2018 tarihlerinde gerçekleşecek  Uluslararası FBN Gelecek Nesil Girişimcilik Günü etkinliği kaydınız için davetiyeler e-posta adreslerinize FBN tarafından gönderilmiştir. Etkinlik 100 kişi ile sınırlıdır. Etkinliğe katılmak isteyen arkadaşlarımız Dernek ofisimizle iletişim kurabilirler.

Ayrıntılı bilgi için lütfen tıklayınız. – Şifre: Innovation

Uluslararası FBN Gelecek Nesil Girişimcilik Günü Amacı: FBN gelecek nesil ödülleri 10.yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde girişimcilik ruhunun kutlanmasını amaçlar. Aile içi veya dışında girişimcilik projeleri olan çeşitli alanlardaki genç girişimciler, yatırımcılar, stratejistleri biraraya getirir.

Kimler Kayıt Yaptırabilir: Bu etkinlik sadece TAİDER Gelecek Nesil Üyeleri ile FBN’e üye diğer ülkelerin gelecek nesil üyelerine açıktır. Etkinlik katılım ücreti 975Euro’dur (Moda, aksesuar ve yaşam tarzı ürünleri kapsamında çok uluslu çevrimiçi bir satıcı olan Zalando şirket ziyareti, interaktif oturumlar  ve 2 akşam yemeği dahildir)

Nerede Kalınır: 31 Ağustos’a kadar özel fiyatlardan yararlanmak isterseniz  otel rezervasyonu için lütfen tıklayınız. Etkinlik ücretlerine konaklama dahil değildir.

Gelecek Nesil Komitesi

TANITIM VİDEOMUZU İZLEYİN

ÜYELERİMİZ

Kurumsal Üyelerimiz

E-Bülten Aboneliği