Events

Events

TAİDER Akademi Tersine Mentorluk Programı Tanıtım Toplantısı II

Wednesday, February 21, 2024 Çevrim içi, Zoom

Değerli Üyelerimiz,

TAİDER Akademi Mentorluk Programı, derneğimizin “Ailede birlik, İşletmede Sürdürülebilirlik” hedefini gerçekleştirmesine katkı sağlamak üzere, aileler için aileler tarafından, işin başındaki kuşakların bakış acılarını genişletmek, genç kuşakların  dijitalleşme ile birlikte gelen değişim süreci ve yeni yönetim yaklaşımları konusundaki ihtiyaç ve vizyonlarını aktarmalarına sistematik bir yaklaşım getirmek için aile işletmelerine özel tasarlanmış yenilikçi bir mentorluk programıdır. 

Tersine Mentorluk, yönetici/lider seviyesinde bir konuda uzman/deneyimli bir kişiye, henüz iş hayatına yeni girmiş veya eğitimine devam eden daha az deneyimli bir gencin mentorluk etmesidir. Alışılanın tersine daha çok deneyimli ve yaşça daha ileri kişi deneyimi çok az olan ya da hiç olmayan genç olan kişiden öğrendiği sistemin adıdır.

21 Şubat 2024 Çarşamba günü saat 16:00-17:00 arasında çevrim içi gerçekleştireceğimiz TAİDER Akademi Tersine Mentorluk Programı Tanıtım Toplantısı II etkinliğimize değerli katılımlarınızı bekleriz. 

 

Kayıt için lütfen tıklayınız.

*TAİDER Üyelerine açıktır.

WATCH OUR INTRODUCTION VIDEO

OUR MEMBERS

Corporate Members

E-Newsletter Subscription