Events

Events

Aileler Buluşması İstanbul - DİREN Ailesi

Sunday, June 11, 2023 İstanbul

Diren Ailesi başarının sırlarını paylaştı

TAİDER’in renkli etkinlikleri arasında yer alan kahvaltılı Aileler Buluşması, konuk konuşmacı TAİDER Üyesi, Dimes Gıda San.ve Tic. A.Ş CEO'su Ozan Diren'in ve TAİDER üyelerinin katılımıyla gerçekleşti. Bakış açısının başarıya ulaşmadaki önemine vurgu yapılan konuşma, toplantıya katılım gösteren TAİDER üyeleri ve ailelerince ilgiyle takip edildi.

Türkiye Aile İşletmeleri Derneği (TAİDER)’nin sevilen Aileler Buluşması etkinlikleri sürüyor. Farklı illerde ve farklı konuşmacı konuklar eşliğinde gerçekleştirilen kahvaltılı Aileler Buluşması etkinliği, aile işletmeleri fertlerini bu kez de İstanbul’da bir araya getirdi. Türkiye’deki aile şirketlerinin nesiller boyu devamlılığına önderlik etmek misyonu; "Ailede Birlik, İşletmede Sürdürülebilirlik" söylemi ile çalışmalarına devam eden TAİDER’in sevilen etkinlikleri arasında yer alan kahvaltılı Aileler Buluşması, 11 Haziran 2023 Pazar günü 10.00-14.00 aralığında İstanbul Üsküdar’daki Cemile Sultan Korusu'nda yapıldı.

TAİDER’in İstanbul İl Temsilciliği tarafından, TAİDER üyelerine ve ailelerine özel olarak düzenlenen, fikir alışverişi ve deneyim paylaşımın esas olduğu kahvaltılı Aileler Buluşması’na konuşmacı olarak katılan TAİDER Üyesi, Dimes Gıda San.ve Tic. A.Ş CEO'su Ozan Diren, başarı yolunda bakış açısının önemine işaret ettiği “Hayata Başka Bak" konu başlıklı bir konuşma yaptı. Türkiye’nin yerli sermayeli ilk meyve suyu ve lider içecek markalarından Dimes’in liderliğini üstlenen Ozan Diren’in çalışma hayatında başarıya dair paylaşımları, buluşmaya katılan TAİDER üyeleri ve aileleri tarafından ilgiyle takip edildi.

Toplantıda ayrıca, Altek Metal San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Candan Karabağlı, Arısoy Hukuk Bürosu Kurucu Ortağı Avukat Gülizar Arısoy, Audio Elektronik A. Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Refik Türkeli, Boltaş Lojistik Şirket Ortağı Gizem Erdem, Kiğılı Giyim CEO’su Sena Suerdem ve Sersim Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ustaoğlu’na Üyelik Belgeleri takdim edildi.

TAİDER ailesi olarak, etkinlikte deneyimlerini paylaşan TAİDER Üyesi, Dimes Gıda San.ve Tic. A.Ş CEO'su Ozan Diren’e, değerli TAİDER aile işletmeleri üyelerine ilgileri için teşekkür ediyor, aramıza yeni katılan üyelerimize de “hoş geldiniz” diyoruz.

WATCH OUR INTRODUCTION VIDEO

OUR MEMBERS

Corporate Members

E-Newsletter Subscription