Events

Events

Dogo Tasarım Üye İşyeri Ziyareti

Friday, February 21, 2020 İzmir

TAİDER üyesi DOGO Tasarım dünyada ilk kez ayakkabıya baskı uygulamasını hayata geçirdi

Türkiye’deki aile şirketlerinin kurumsallaşmasını ve kârlı sürdürülebilir büyümesini destekleyerek, Türkiye’nin ekonomik kalkınmasına katkıda bulunmak amacıyla faaliyetlerini sürdüren TAİDER Aile İşletmeleri Derneği, üye işyeri ziyaretlerine devam ediyor.

TAİDER Aile İşletmeleri Derneği, üyeler arasındaki iletişimi güçlendirmek ve farklı sektörlerdeki aile şirketlerini yakından tanımak amacıyla düzenlediği üye işyeri ziyaretleri kapsamında, ayakkabıya baskıyı dünyada ilk defa uygulayan ve bugün 70 ülkede ürünleri satılan Dogo Tasarım’ı ziyaret etti

Türkiye’de kurulan bir aile şirketinin kendi alanında dünyada bir ilke imza atmasının çok önemli olduğunu dile getiren TAİDER Yönetim Kurulu Başkanı Candan Çilingiroğlu, “Dünyada ayakkabıya baskıyı ilk defa, bir aile şirketi olan Dogo Tasarım yaptı. Aile şirketleri ilkleri gerçekleştirme konusunda önemli işlere imza atıyor.  Ziyaretlerimiz, üyeler arasında deneyimlerin ve farklı sektörler hakkında bilgilerin paylaşılması açısından oldukça değerli.” Dedi.

TAİDER Aile İşletmeleri Derneği’nin ziyaretine ev sahipliği yapan DOGO Tasarım Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Peksarı, 2019’un son çeyreğinde Paris, Roma ve Bologna’da açılan yeni mağazalarıyla DOGO’nun Avrupa’daki büyüme hacminden bahsetti. DOGO Tasarım olarak 70 ülkede, 200’ü aşkın noktada satış yaptıklarını ve günden güne büyüdüklerini belirten Peksarı, dünyada ilk kez ayakkabı üzerine inovatif bir teknikle gerçekleştirdikleri baskı teknolojisi konusunda bilgi vererek “bilgi ve tecrübelerimizi nesilden nesile aktarabilmeyi önemsiyor ve sürdürülebilir bir büyüme yakalamayı hedefliyoruz” diye ekledi. Peksarı, “TAİDER’e, aile işletmelerinin sürdürülebilirliği için yaptığı çalışmaları ve bizleri bir araya getirerek daha geniş bir aile olmamıza katkı sağladığı için teşekkürlerimi sunuyorum. Türkiye ekonomisine yön veren şirketlerle birlikte bu ailenin bir üyesi olmak bizi çok mutlu ediyor” dedi.

WATCH OUR INTRODUCTION VIDEO

OUR MEMBERS

Corporate Members

E-Newsletter Subscription