Events

Events

Aile Şirketlerinde İtibar Yönetimi

Tuesday, October 15, 2019 Bursa

TAİDER Bursa, aile şirketlerinde itibar yönetimini konuştu

TAİDER Aile İşletmeleri Derneği Bursa İl Temsilcilik toplantısının konuşmacı konuğu İletişim Uzmanı Ebru Kocanalı oldu. Kocanalı, itibar yönetiminde en kritik noktanın “sorumlulukların sorumluluğunu” üstlenmek ve sürdürülebilir projelere imza atmak olduğunu ifade etti.

Türkiye’deki aile şirketlerinin kurumsallaşmasını ve kârlı sürdürülebilir büyümesini destekleyerek, Türkiye’nin ekonomik kalkınmasına katkıda bulunmak amacıyla faaliyetlerini sürdüren TAİDER Aile İşletmeleri Derneği’nin Bursa İl Temsilciği “Aile Şirketlerinde İtibar Yönetimi” konusunu masaya yatırdı. TAİDER gelecek nesil üyelerine açık olan etkinlikte İletişim Uzmanı Ebru Kocanalı konuşmacı olarak yer aldı.

Hem kişisel hem kurumsal itibar doğru yönetilemezse masanın bir ayağının eksik kalacağını ve dengede duramayacağını söyleyen İletişim Uzmanı Ebru Kocanalı; “Liderin görevi; vizyonu doğru oluşturmak, takımın yöneticileri doğru seçmek ve itibarı yönetmek. Lider sorumluluklarının sorumluluğunu üstlenecek. Çalışanlara karşı sorumluluklar hem kanuni hem de onların iyi motivasyonla doğru ürünleri ve hizmeti üretmesini, müşterilerinize sunmasını sağlamakla ilgili.” dedi.

Toplantıda söz alan Bursa il temsilcisi Dilara Korgavuş TAİDER’in Bursa gibi Ankara, İstanbul ve İzmir il temsilcilikleri aracılığıyla Türkiye’nin çeşitli illerinde pek çok proje ve etkinlik gerçekleştirdiklerini söyleyerek Derneğin amacının aile şirketlerine sürdürülebilirlik yolculuklarında destek olmak ve birbirlerinden öğrenmelerine ortam yaratarak farkındalık sağlamak olduğunu söyledi.


Speakers

Ebru KOÇANALI
İletişim UzmanıDetaylar

WATCH OUR INTRODUCTION VIDEO

OUR MEMBERS

Corporate Members

E-Newsletter Subscription