Events

Events

Kurumsallaşma ve Yeniden Yapılanma - İzmir

Friday, February 8, 2019 AOSB Çiğli İzmir

TAİDER, "Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma ve Yeniden Yapılanma" Konulu Eğitim Düzenledi.

TAİDER Aile İşletmeleri Akademisi ve İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi iş birliğiyle düzenlenen “Kurumsallaşma ve Yeniden Yapılanma” eğitiminde, aile şirketlerinin kurumsallaşması ve nesiller boyu sürdürülebilirliği için kurum hedefleriyle örtüşen güçlü ve sürekli gelişimi sağlayacak yeni teknikler, sistemler ve araçlar konusunda bilgiler paylaşıldı.

Aile işletmeleri sahipleri, gelecek nesil üyeleri ve profesyonel çalışanlarının katılım gösterdiği eğitim Yönetim ve Strateji Danışmanı Mustafa DOĞRUSOY tarafından verildi.

Şirketlerin geleceğe taşınmasının ülke ekonomisi için çok önemli olduğunun ve iş hayatındaki şirketlerin sürdürülebilir başarısının ülkenin gelişmesine doğrudan etkisinin altını çizen DOĞRUSOY; “Oluşan kurum kültürü kurumsallaşma olmadan sürdürülebilir olamaz, geleceğe taşınamaz. Şirketlerin başarısı ise hedef ve amaçlarına, misyon ve vizyonuna uygun alınacak stratejik kararların doğru verilmesi ve uygulanabilirliğiyle gerçekleşir. Şirketlerin profesyonel yönetim yaklaşımıyla, hissedarların ve şirkete değer katacak yönetim kurulların isabetli kararlarıyla yönetilmesi icra kurullarıyla oluşturacakları sinerjiyi ortaya çıkaracaktır. Bunu sürdürecek olgu ise kurumsallaşmadır. Ulusal ve uluslararası iş hayatında kalıcı olabilmek için, şirketlerimizin kurumlaşması ve şirketin yönetsel alanların tamamında yapılanması zorunludur. Bu sürecin gerçekleşmesi için genel anlamda yöntemler aynı olsa da her şirketin kendi kurum kültürüne göre farklılıklar da barındırır. Kurumsallaşma, şirketin mevcut yapısına uyum sağlaması ve başarılı olması için doğru yönetilmelidir” dedi.

Eğitimin ardından katılımcılar dayanıklı tüketim malları, halı ve ev tekstili alanında perakende mağazacılık ve Hotel 86 By Katipoğlu markası ile turizm sektöründe faaliyet gösteren KATİPOĞLU AİLESİ 2.nesil ve 3.nesil temsilcilerinin deneyim paylaşımları bölümünde bir araya geldi.

TAİDER Aile İşletmeleri Akademisi ve İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi iş birliğiyle düzenlenen eğitimler mart ve nisan aylarında da devam edecek. 7 Mart Perşembe günü Uzman Psikolog Hülya ÜSTEL ELEVİŞ  tarafından “Aile İçi İletişim ve Çözüm Odaklı Yaklaşım” eğitimi verilecek.

TAİDER Akademi eğitimleri hakkında ayrıntılı bilgi için: [email protected]


Speakers

Mustafa DOĞRUSOY

MD Yönetim ve Strateji Danışmanlık

Detaylar

WATCH OUR INTRODUCTION VIDEO

OUR MEMBERS

Corporate Members

E-Newsletter Subscription