TAİDER İzmir'de

5 Şubat 2024 Pazartesi İzmir

5 Şubat Pazartesi günü EGİAD Dernek Merkezi’nde düzenlenen “Gelecek Kuşakların Yönetimde Yer Alma ve Devir Süreçleri” başlıklı panelde İzmir ve çevre illerdeki üyelerimizle buluştuk ve aday üyelerimizle tanıştık.

Açılış konuşmalarını EGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer ve TAİDER Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Olten’in yaptığı paneli MD Yönetim Strateji ve Danışmanlık, TAİDER Akademi Kurulu Üyesi Mustafa Doğrusoy yönetti. Panelistlerimiz Erdal Etiket Yönetim Kurulu Üyesi, Özhelvacı & Partners Kurucu Ortak, TAİDER Üyesi Ece Özhelvacı, Erdal Etiket Yönetim Kurulu Üyesi, EGİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, TAİDER Üyesi Kaan Özhelvacı ve Güres Grup Yönetim Kurulu Üyesi, TAİDER İzmir İli Eş Temsilcisi Mustafa Güres aile şirketlerinin hikayelerini anlatarak vizyonlarını paylaştı.

Salonu dolduran tüm katılımcılarımıza teşekkür eder, bir başka etkinliğimizde yeniden görüşmeyi dileriz.