Etkinlikler

Etkinlikler

TAİDER Gelecek Nesil Komitesi Tarihi Beta Han Kahvaltı ve Çay Tadımı

18 Haziran 2023 Pazar İstanbul

TAİDER Ailesi olarak, bir başka Gelecek Nesil (Next Gen) toplantımızı da büyük bir keyifle tamamladık. TAİDER Gelecek Nesil Komitesi'nin Gelecek Nesil Üyelerimize yönelik olarak düzenlediği “Tarihi Beta Han Kahvaltı ve Çay Atölyesi” etkinliği, tarihi Beta Han'da ilgi gören bir katılımla gerçekleşti.


Tarihi bir atmosferde kahvaltıyla başlayan buluşmada, “İlk Kahve Fırını ve Tarihi Beta Han Gezisi” yapıldı. Tarihi hana özelliğini veren Türk kahvesinin kavrulduğu ilk fırının hikayesi katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi. Ardından Gelecek Nesil üyemiz Hatice Uğur’un hazırladığı “Çay Sunumu ve Tadımı Atölyesi” gerçekleşti. Hatice Uğur, Sri Lanka’da yaşadığı iki yıl boyunca “çay ve felsefesi” hakkında edindiği detaylı bilgi ve deneyimlerini katılımcılara aktardı. Ardından çeşitli içerikler ve özel tekniklerle hazırlanan çaylar tadıldı ve konuklardan tam not aldı. 



TAİDER ailesi olarak, lezzetli sunumu için gelecek nesil üyemiz Hatice Uğur başta olmak üzere, değerli TAİDER Aile İşletmeleri Derneği üyelerine katılımları için teşekkür ediyoruz.

TANITIM VİDEOMUZU İZLEYİN

ÜYELERİMİZ

Kurumsal Üyelerimiz

E-Bülten Aboneliği