Events

Events

01-02 Aralık 2023 TAİDER 11. Ulusal Aile İşletmeleri Zirvesi

Friday, December 1, 2023 InterContinental İstanbul

Değerli Üyelerimiz ve Aile Şirketi Sahibi Dostlarımız,

TAİDER 11. Ulusal Aile İşletmeleri Zirvesi’ni 01-02 Aralık 2023 tarihlerinde “Küresel ve Ulusal Belirsizliklere Karşı Aile İşletmelerinde Dayanıklılık” temasıyla InterContinental İstanbul’da yüz yüze gerçekleştireceğiz.

İş dünyasının temel taşı olan aile işletmeleri, ekonomik, siyasi ve toplumsal dalgalanmaların etkilerine karşı özel bir direnç sergileyebilirler. Dayanıklılık, aile işletmelerinin sadece kendi sürdürülebilirliği için değil, aynı zamanda toplumları ve ekonomileri de güçlendirmesi açısından büyük bir öneme sahiptir.

Küresel ve ulusal belirsizlikler, değişen pazar koşulları, politika değişiklikleri, ekonomik krizler, doğal afetler gibi bir dizi faktörü içerebilir. Ancak bu zorluklar, aile işletmelerinin yaratıcı ve esnek bir şekilde yaklaşabileceği fırsatlar da sunar. Dayanıklılık, bu tür zorlukları aşma kapasitemizi geliştirmek ve işletmelerimizi sürdürülebilir bir geleceğe taşımak için kritik bir unsurdur.

Zirvemizde lider düşünürler, deneyimli uzmanlar ve aile işletmeleri temsilcileri bir araya gelerek dayanıklılığı farklı açılanlardan ele alacaklar ve gelecekteki belirsizliklere karşı nasıl hazırlıklı olunabileceği konusunda fikirler paylaşacaklar. 

Geçmiş deneyimlerden öğrenerek, sürdürülebilir bir geleceği inşa etmek için hep birlikte daha güçlü, daha dayanıklı ve geleceğe daha iyi hazırlanmış bir şekilde dönüşmek için buluşacağımız Zirve etkinliğimizin ilk gününün akşamını Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlamak adına 100.  Yıl Cumhuriyet Kokteyli ve Yemeği programı ile taçlandıracağız.

Değerli sizleri aileleriniz ile birlikte aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

 

Kayıt için lütfen tıklayınız.

Aşağıdaki bağlantıdan program ve konuşmacılarımızın özgeçmişlerine ulaşabilirsiniz:

https://www.taider.org.tr/zirve-detay/1/taider-ulusal-zirveler/1025/taider-11-ulusal-aile-isletmeleri-zirvesi.aspx

WATCH OUR INTRODUCTION VIDEO

OUR MEMBERS

Corporate Members

E-Newsletter Subscription