Events

Events

13 Aralık 2023 TAİDER Denizli'de

Wednesday, December 13, 2023 Denizli

Denizli ve civar bölgelerindeki siz kıymetli üyelerimizle bir araya gelebilmek adına düzenlediğimiz etkinliğimizde 13 Aralık 2023 Çarşamba günü Denizli'de buluştuk.

Bölgedeki üyelerimizle bir araya geldiğimiz etkinliğimiz, Funika Holding Gümüşler Fabrikası Üye İş Yeri Ziyareti ile başladı. Ardından Cafer Sadık Abalıoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı'nda ''Devrimleri ile Sonsuza Kadar Atatürk ve Cumhuriyet'' başlıklı fotoğraf sergisi ziyareti gerçekleştirildi. Saat 15:00-17:30 saatleri arasında DEGİAD işbirliğinde DEGİAD Sadık Emre Çaputçu Yönetim Binası'nda "Nesiller Arası Devir Süreci" Panelimizin açılış konuşmalarını DEGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Urhan ve TAİDER Aile İşletmeleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Olten gerçekleştirdi. Oturumu MD Yönetim ve Strateji Danışmanlık TAİDER Akademi Kurul Üyesi Mustafa Doğrusoy yönetti. Panelistlerimiz Yorglass Yönetim Kurulu Başkan Vekili Gülfem Yorgancılar Perçin, Yorglass Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal İletişim Yöneticisi Merve Yorgancılar Işıtmak, Abalıoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmet Abalıoğlu ve Abalıoğlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Cafer Abalıoğlu'ydu.  

Panel sonrasında aramıza yeni katılan Urhan Boya Tekstil A.Ş. Hakan Urhan'a ve Askon Demir Çelik San. ve Tic. A.Ş. Melike Konyalıoğlu'na üyelik belgelerini sunarak ''hoş geldiniz'' dedik.

Tüm katılımcılarımıza teşekkür ederken bir sonraki buluşmada yeniden bir araya gelmeyi diliyoruz.

 

WATCH OUR INTRODUCTION VIDEO

OUR MEMBERS

Corporate Members

E-Newsletter Subscription