Events

Events

TAİDER Forum Tiyatro 2023 Başvuruları Açıldı!

Tuesday, September 19, 2023 Dernek Merkez Ofisi, İzmir

Değerli Üyelerimiz,

Doğaçlama tiyatro anlayışlarından biri olan Agusto Boal’in Forum Tiyatrosu, seyircinin de oyuna katıldığı, yaşama ilişkin bir problem durumunu seyircilerin ve oyuncuların sahnede doğaçlama olarak ortaya koyduğu/çözmeye çalıştığı bir oyun modelidir. Oyun tamamen seyircilerin yönlendirmesiyle doğaçlama şeklinde gerçekleştirilir.

Geçen senelerde yaptığımız birinci Forum Tiyatro çalışmamızda derneğimizin 8 üyesi görev almış ve işletmelerdeki yetki devri sorununu “Devr-i Oyuncak” adlı oyun ile ortaya koymuştur. 4 farklı şehirde seyirciyle buluşarak sorunu tartışan oyunumuz üyelerimizin ve izleyenlerin büyük beğenisini kazanmıştır. Geçmiş dönemdeki oyunumuzun tanıtım videosunu izlemek için lütfen tıklayınız.

Bu yılki tema katılımcılarla yapılacak tanışma toplantısında belirlenecektir. Oyunumuzun çalışmaları, Ege Üniversitesi Öğretim Görevlisi Erdem EREM (http://linktr.ee/erdemerem) liderliğinde her hafta Salı günleri akşamüstü 2 saat şeklinde İzmir dernek merkezinde yapılacaktır. 5-6 ay sürecek çalışmanın sonucunda oyunumuz sahneye konacaktır.

19 Eylül Salı günü saat 16.00’da Dernek merkezimizde gerçekleşecek ilk toplantımıza tüm istekli üyelerimizi bekliyoruz.

 

Kayıt için lütfen tıklayınız.

*TAİDER Üyelerine açıktır ve katılım ücretsizdir.

WATCH OUR INTRODUCTION VIDEO

OUR MEMBERS

Corporate Members

E-Newsletter Subscription