Events

Events

6 Kasım 2023 Anıtkabir Ziyareti

Monday, November 6, 2023 Ankara

TAİDER Aile İşletmeleri Derneği 6 Kasım Pazartesi günü kalabalık bir heyetle Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurundaydı. TAİDER Ankara İl Temsilciliği’nin düzenlediği “Anıtkabir Ziyareti” Cumhuriyet'in 100’üncü yılı olması nedeniyle çok daha anlamlı ve duygusaldı. Ziyarette konuşan TAİDER Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Olten, Ata’nın huzurunda şu sözü yineledi: “Fikri hür, İrfanı Hür, Vicdanı Hür nesiller olarak söz veriyoruz ki, ne sizden vazgeçeceğiz, ne de eseriniz olan Cumhuriyetten…”  

Türkiye’nin ekonomisinde çok önemli bir yere sahip olan aile şirketlerinin sürdürülebilir kurumlar haline gelmesine ve gelecek nesillere güçlü ve sağlıklı bir şekilde devredilmesine destek olmak amacıyla faaliyetlerini yürüten TAİDER Aile İşletmeleri, Cumhuriyetimizin Kurucusu Aziz Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hayata veda edişinin 85’inci yılında geleneksel Anıtkabir Ziyareti’ni gerçekleştirdi.

TAİDER Ankara İl Temsilciliği’nin 6 Kasım Pazartesi günü düzenlediği “Anıtkabir Ziyareti”ne kalabalık bir heyetle katılan TAİDER Ailesi için bu ziyaret, Cumhuriyet'in 100’üncü yılı olması nedeniyle çok daha anlamlı ve duygusaldı. Ziyarette konuşan TAİDER Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Olten şu ifadeleri kullandı:

“Cumhuriyetimizin Kurucusu Aziz Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk,

TAİDER Aile İşletmeleri Derneği üyeleri olarak, kurduğunuz Cumhuriyetin 100. Yılında huzurunuzda bulunmaktan büyük mutluluk ve onur duyuyoruz.

Atam, bugünkü Türkiye Cumhuriyeti devleti sizin eserinizdir. Bu anlamda, sizi anlamak, sizinle büyümek, gelişmek ve güçlenmek, izinizden ışığınızla yürümek ve ölümsüzleşmek ödün verilmez ilkemizdir.

Hiçbir çıkar ve kişisel yarar düşünmeden alnı açık, yüzü ak, başı dik, sonsuzluğa koşacak olan biz Atatürk çocukları, hoşgörüyü ve insan sevgisini bütün davranış ve düşüncelerimizin merkezine koyarak, durmayacak, çalışacak, önerecek ve örnek olacağız.

Fikri hür, İrfanı Hür, Vicdanı Hür nesiller olarak söz veriyoruz ki, ne sizden vazgeçeceğiz, ne de eseriniz olan Cumhuriyetten…

Sonsuz minnet ve saygılarımızla…”

Anıtkabir ziyaretine katılan heyette TAİDER Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Olten’in yanı sıra Kurucu Başkan Şerife İnci Eren ve Yönetim Kurulu üyeleri Gülfem Yorgancılar Perçin, Aysu Dalan Benlioğlu, Aydın Buğra İlter, Serhat Büyükhelvacıgil, Başak Kurtoğlu, Meral Toraman, Tuğçe Gülcüler’in yanı sıra yaklaşık 50 aile işletmesi üyesi de hazır bulundu.

WATCH OUR INTRODUCTION VIDEO

OUR MEMBERS

Corporate Members

E-Newsletter Subscription