TAİDER Netnect Mobil Uygulaması

Sayın TAİDER Zirve Katılımcımız,

Bu yıl zirvemizde TAİDER-Netnect Mobil Uygulaması’na ihtiyacınız olacak.

İstanbul’da 02 - 03 Kasım 2018 tarihlerinde gerçekleştireceğimiz TAİDER 6. Ulusal Aile İşletmeleri Zirvesi’nde, çağımızın alışkanlıklarıyla uyumlu yepyeni bir teknolojiyi deneyimleyeceğiz.

Uygulama ile zirve esnasında;

Program akışının takibi,
Oturum ve konuşmacı bilgilerine ulaşım,
Konuşmacılara soru sorma fırsatı,
Anketlere anında katılım gösterme,

gibi pek çok konuyu cep telefonunuzda bulabileceksiniz.

Üstelik fuaye alanında tanışacağınız birbirinden değerli aile şirketlerinin sahipleri ve profesyonelleri ile kartvizit değiş tokuşu yapmak yerine, birbirinize cep telefonlarınızın ekranını tutarak dijital kartvizit paylaşımı gerçekleştirebileceksiniz. Böylece yeşili korurken, cebinizin kartlarla dolup taşmamasının ve en önemlisi de, tanıştığınız kişilerle iletişime geçmeye ihtiyaç duyduğunuzda, sadece telefonunuzu elinize almanızın yeterli olmasının rahatlığını deneyimleyebileceksiniz.

TAİDER’in tüm etkinliklerinde aktif olacak TAİDER Netnect uygulamasını zirve sonrasında da ücretsiz olarak kullanmaya devam edebilirsiniz. Uygulama için lütfen tıklayınız.

Kullanım Hakkında:

1. Yukarıda paylaşılan bağlantılardan (ya da doğrudan Apple AppStore veya GooglePlay’den) Netnect’in mobil uygulamasını telefonunuza indirin.

2. Uygulamayı telefonunuzda açıp, “kaydolun” yazısına dokunun.

3. Ad, soyad, telefon, e-posta bilgilerinizle kullanıcı adı ve şifre oluşturarak ücretsiz hesap açıp kaydolun.

4. Diğer kullanıcıların sizi kolayca tanıyabilmeleri için ekranın altındaki dört seçenekten en sağdaki “profil” sekmesi aracılığıyla açılan sayfada kendinize bir fotoğraf seçin ve kurumsal bilgilerinizi güncelleyin.

5. TAİDER’in unutulmaz deneyimler yaşatması planlanan zirvesine katılmak için ekranın altındaki dört seçenekten sağdan ikinci “topluluklar ve etkinlikler” sekmesi aracılığıyla “topluluklar” kısmında bulunan “TAİDER” seçeneğine dokunun.

6. Açılan “TAİDER” sayfasının sağ üst köşesindeki artıya (+’ya) dokunarak katılım talebinde bulunun.

7. Katılımınız TAİDER yetkilileri tarafından kısa bir süre içerisinde onaylanacaktır. Bu işlemin ardından yine aynı bölümdeki “etkinlikler” kısmındaki “Zirve” seçeneğine dokunduğunuzda, TAİDER’in bu yıl 2- 3 Kasım tarihlerinde gerçekleştireceği Zirve ile ilgili ihtiyacınız olan her türlü bilgiye ulaşacaksınız.