Kurumsal üyelik başvuru formunu doldurarak başvurunuzu tarafımıza gönderebilir ya da "Kurumsal ve Bireysel Üyelik Formunu" indirip doldurarak tarafımıza iletebilirsiniz. Kurumsal ve Bireysel Üyelik Formunu indirmek için lütfen tıklayınız.
  • *) Temsilci üye, şirketi Dernek’te temsil ve ilzam ile yetkilendirilmiş kişidir. Her kurumsal üye, genel kurullarda, temsilcisinin kullanacağı 1 oyla temsil edilir.
  • (**) Her kurumsal üye, biri temsilci olmak üzere 5 üye ile Dernek çalışmalarına katılmak hakkına sahiptir. Kurumsal Bireysel üyeler genel kurulda oy kullanamazlar.

Temsilci bireysel üyenin (*)

(*) CAPTCHA Nedir?
"CAPTCHA" bilgisayar ve insanları ayırmakta kullanılan bir test sistemidir. Deforme edilmiş bir resim şeklinde görünen rastgele oluşturulmuş harf ve/veya rakam dizisi ile bir metin kutusu olmak üzere iki temel parçadan oluşur. Testi geçmek ve insan olduğunuzu kanıtlamak için resimde gördüğünüz karakterleri metin kutusuna girmeniz yeterlidir.