Haberler

Haberler

TAİDER Kuzey Yıldızı Aile Şirketlerinde Sürdürülebilirlik Programı Başvuruları Devam Ediyor!

Değerli TAİDER Üyelerimiz ve Dostlarımız,

Sizleri TAİDER Kuzey Yıldızı Aile Şirketlerinde Sürdürülebilirlik Programı’nın bir parçası olmaya davet ediyoruz!

Kuzey Yıldızı Sürdürülebilirlik Programı artık sadece bir ödül olmaktan çıkıyor ve aile şirketlerini sürdürülebilir kılmak için sürekli öğrenen bir platform haline dönüşüyor!

Bu yıl Kuzey Yıldızı programının kapsamı genişletilerek 3 ana konuda değişiklik yapıldı.

• Ölçümleme araçları yeniden gözden geçirilerek B Corp (benefit corporation) iş birliği ile yeni kriterler değerlendirme kapsamı içine alındı.

• Aile şirketlerinde sürdürülebilirlik farkındalığını arttırmak ve gelişim yolunda destek olmak amacıyla bütün yıla yayılan seminerler, araştırmalar, eğitimler ve söyleşiler planlandı.

• Artık daha farklı alanlarda, daha fazla sayıda başarıyı kutlayacağız! Ödüller çeşitlendirildi; Kuzey Yıldızı ödülünün yanı sıra, şirketlerin örnek gösterilecek iş süreçleri de değerlendirilmeye alındı.

Süreç ve içerikle ilgili ayrıntılar aşağıdaki bağlantıda yer almaktadır. Katılımcı olmak için başvuru formunun imzalanarak 15.07.2021 tarihine kadar TAİDER Merkez Ofisi’ne iletilmesini rica ederiz.

Dosyayı hazırlama sürecinde sorularınız olması durumunda [email protected] ve 0533 084 3587 araçlarımız ile iletişim kurabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi ve başvuru formu için lütfen tıklayınız.

 

 

TANITIM VİDEOMUZU İZLEYİN

ÜYELERİMİZ

Kurumsal Üyelerimiz

E-Bülten Aboneliği