Events

Events

6. Gelecek Nesil Zirvesi

Saturday, September 1, 2018 Çeşme, İzmir

TAİDER “6. Gelecek Nesil Zirvesi” Çeşme’de Gerçekleşti

TAİDER Aile İşletmeleri Derneği 18-40 yaş arası Gelecek Nesil üyeleri, Çeşme’de düzenlenen “6.Gelecek Nesil Zirvesi”nde bir araya geldi. Aile şirketlerinin sürdürülebilir büyümesini desteklemek amacıyla gelecek nesillerin bilgi ve deneyim paylaşılmasını sağlayan zirvenin bu yılki konusu “Profesyonelleştiremediklerimizden misiniz?” oldu.

Zirvenin açılış konuşmasını yapan TAİDER Gelecek Nesil Komitesi Başkanı Kemal Urhan, gelecek nesillere yol göstermek ve amaçlarını belirlemelerine yardım etmek amacıyla pek çok toplantı ve atölye çalışması gerçekleştirdiklerini belirterek “Derneğimize üye sektörlerinde önemli başarılara imza atan şirketlerde aktif görev alan ve almaya hazır gelecek nesil temsilcilerinin deneyim paylaşımları hepimizi zenginleştiriyor. TAİDER olarak bu zirvede Gelecek Nesil üyelerimizle birlikte ‘profesyonelleşme’ konusu üzerinde çalışarak, birbirimizin ve uzmanların deneyimlerinden yararlanacağız” dedi.  

Urhan, zirve katılımcılarını Gelecek Nesil Komitesi’nin faaliyetleri içinde yer alan Yeni Liderler Çemberi ile TAİDER’in paydaşı olduğu Uluslararası FBN etkinlikleri, TAİDER Kuzey Yıldızı, TAİDER Sanat Projesi ve TAİDER Akademi programları hakkında bilgilendirdi.  Katılımcılar daha sonra “Aile Anayasası”, “Ailenin Profesyonelleşmesi”, “Duyguları Yönetmek”, “Nereye Kadar Kurumsallaşma?” ve “Profesyonelleri Yönetmek, Aileyi Yönetmek” başlıklarında grup çalışmalarına katılarak, deneyimlerini paylaştı.

TAİDER Gelecek Nesil Komitesi ve üyeleri 02-03 Kasım 2018 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek, TAİDER 6. Ulusal Aile İşletmeleri Zirvesi’nde tekrar bir araya gelecek. Sabancı Ailesi 3. nesil üyesi, Ali SABANCI’nın açılış konuşmacısı olacağı zirvenin bu yılki teması “Aile Şirketlerinin Olumlu Etkileri: Sorumluluk, Esneklik, Yenilenme” olarak belirlendi. Aile şirketlerine özgü bilgi ve deneyimlerin paylaşılacağı zirvenin birinci günü tüm aile üyelerine, ikinci günü ise Gelecek Nesil üyelerine açık olarak gerçekleştirilecek.

WATCH OUR INTRODUCTION VIDEO

OUR MEMBERS

Corporate Members

E-Newsletter Subscription