IMD-FBN Filantropi Kitap Çalışması Webinar 1 Aralık 2020 Salı 15.30-16.30 (TSİ) Ayrıntılar için tıklayınız.

1 Aralık 2020 Salı Çevrim içi

Hayırseverlik, bireyler ve aileler için dünyada bir fark yaratmanın önemli bir yoludur.

Etkinliğe katılarak etkili bir hayırsever olmak için en iyi ipuçlarını alın! Küresel toplum, giderek artan karmaşık sorunlarını çözmek için gereken ortaklıkları nasıl kurabilir? Hayırseverliğin gerçekten bir etkisi olduğundan nasıl emin olabiliriz? sorularına yanıt bulun.

Eşi görülmemiş bir değişim ve dönüşüm dünyasında yaşıyoruz ve dünyanın dört bir yanındaki liderler, insanlığın karşılaştığı birçok zorluğun cevapları konusunda giderek daha fazla belirsizlik yaşıyor. Farklı paydaşlar arasındaki sosyal sözleşme değişiyor ve hepimizi bu konulardaki konumumuzu ve ekonomi ve toplumdaki rolümüzü yeniden düşünmeye zorluyor. Bugün dünya bir salgınla, iklim değişikliğiyle ve artan eşitsizlikle karşı karşıyayken, etkili, organize bağış yapma ihtiyacı, çözümün bir parçası olarak hiç bu kadar acil olmamıştı.

Tarih: 1 Aralık 2020, Salı

Saat:  15.30-16.30 (TSİ)

Ayrıntılı bilgi ve kayıt için lütfen tıklayınız.