Kanat Boya Üye İşyeri Ziyareti

19 Temmuz 2019 Cuma

TAİDER Üyeleri Kanat Boya’yı Ziyaret Etti

TAİDER Aile İşletmeleri Derneği, üyeler arasındaki iletişimi güçlendirmek ve farklı sektörlerdeki aile şirketlerini yakından tanımak amacıyla düzenlediği üye işyeri ziyaretleri kapsamında bu ay Kanat Boya’yı ziyaret etti.

Türkiye’deki aile şirketlerinin kurumsallaşmasını ve kârlı sürdürülebilir büyümesini destekleyerek, Türkiye’nin ekonomik kalkınmasına katkıda bulunmak amacıyla faaliyetlerini sürdüren TAİDER Aile İşletmeleri Derneği, üye işyerlerinden Kanat Boya’ya ziyaret düzenledi. Aile şirketlerinde kurumsallaşma, sürdürülebilirlik, nesiller arası doğru iletişim ve farklı sektörlerden aile şirketlerinin çalışmaları hakkında bilgilerin paylaşıldığı ziyarete TAİDER Yönetim Kurulu Başkanı Candan Çilingiroğlu ve TAİDER İzmir İl Temsilcisi Gülçağ Gençer katıldı.

İşyeri üye ziyaretlerinin, üyeler arasındaki iletişimi güçlendirmek için oldukça önemli olduğunu söyleyen TAİDER Yönetim Kurulu Başkanı Candan Çilingiroğlu, farklı sektörlerden aile şirketlerinin çalışmaları hakkında bilgi sahibi oldukları bu ziyaretlere devam edeceklerini belirtti.

TAİDER İzmir İl Temsilcisi Gülçağ Gençer; “İşyeri ziyaretleri, üyelerimiz arasındaki iletişimi güçlendirmekle kalmıyor, dernek aidiyetinin de güçlenmesini sağlıyor. Kuruluşumuzdan bu yana gerçekleştirdiğimiz her etkinlikte, katılımcılarımıza dokunmayı başarmışız ki bugün Türkiye’yi kucaklayan bir dernek olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Gelecek dönemde İzmir’de gerçekleştireceğimiz yeni ziyaretler, toplantılar ve çeşitli STK iş birlikleri ile ülkemiz ekonomisinin bel kemiği olan aile şirketlerimiz için değer yaratmaya devam edeceğiz.” dedi.

Kanat Boya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Nuri Kanat, “TAİDER’in işyeri ziyaretleri, üyelerinin birbirlerini iş ortamında tanıması ve karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunmaları açısından önemli bir etkinlik. Kanat Boya altında 33 yıldır aile şirketi olarak faaliyetlerimize 2. ve 3. Nesillerle birlikte devam etmekteyiz. Ülkemizdeki aile şirketlerinin yapısını korumaya çalışan, geliştiren ve olabilecek problemlerin çözümüne ışık tutan, bu amaca uygun katkılarda bulunan TAİDER Başkanı ve üyelerini şirketimizde ağırlamaktan çok mutlu olduk.” diye konuştu.

Gelenekle Geleceği Buluşturmak

23 Ağustos 2019 Cuma