Nesiller Arası Planlamada Vergisel ve Hukuksal Yansımalar, Aile Ofisi’nin Rolü

21 Mart 2019 Perşembe

TAİDER, Nesiller Arası Planlamada Vergisel ve Hukuksal Yansımalar ile Aile Ofisi’nin Rolü panelini düzenledi

TAİDER Aile İşletmeleri Derneği ve İnci Aile Ofisi iş birliğiyle düzenlenen “Nesiller Arası Planlamada Vergisel ve Hukuksal Yansımalar, Aile Ofisi’nin Rolü” panelinde bir kurumsallaşma aracı olarak Aile Ofisi, sürdürülebilir varlıkların yönetiminde Aile Ofisi bakış açısı, nesiller arası planlamada hukuki araçlar ile vergi etkinliği ve dikkat edilmesi gereken hususlar konuşuldu.

Türkiye’deki aile şirketlerinin kurumsallaşmasını ve kârlı sürdürülebilir büyümesini destekleyerek, Türkiye’nin ekonomik kalkınmasına katkıda bulunmak amacıyla faaliyetlerini sürdüren TAİDER Aile İşletmeleri Derneği ve İnci Aile Ofisi iş birliğiyle gerçekleştirilen panele TAİDER, aile şirketi sahipleri ve gelecek nesil üyeleri, danışmanlar ile akademisyenler katıldı.

Nesiller arası planlamada vergisel ve hukuksal yansımalar ile Aile Ofisi’nin rolünün tartışıldığı panelin oturum yöneticiliğini Hergüner Bilgen Özeke Avukatlık Ortaklığı Ortaklarından Yeşim APİ ŞAMLI üstlenirken, panelistler İnci Aile Ofisi Yönetim Kurulu Başkanı Şelale ZAİM GORTON, İnci Aile Ofisi Direktörü Aylin GİRGİN ÖZBİLİŞ, Eratalar Yeminli Mali Müşavirlik Ltd. Şti. Ortaklarından Berna BAYINDIR, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Medeni Hukuk Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Saibe OKTAY ÖZDEMİR oldu.

Forum Tiyatro İzmir Gösterisi

09 Mayıs 2019 Perşembe