BTM Yalıtım İşyeri Gezisi

30 Mayıs 2017 Salı

TAİDER Üyeleri BTM Yalıtım tesislerini ziyaret etti

TAİDER Aile İşletmeleri Derneği üyeleri, Üye İşyerleri Ziyaretleri kapsamında bu kez Türkiye’nin öncü yalıtım şirketi BTM Yalıtım’ı İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi’ndeki tesislerinde ziyaret ettiler.

Dünyada değişen pazar ve rekabet koşullarını göz önüne alarak, kendi teknolojisini ve ürünlerini geliştiren, bu alanda mühendislik gücüne, laboratuvar alt yapısına yatırım yapan, yurtiçi-yurtdışı araştırma kurumları ve üniversitelerle ortak projeler yürüten ve aynı zamanda bir TAİDER üyesi olan BTM’ye yapılan ziyarette, Ürkmez Ailesi ev sahipliği yaptı.

Merkezi İzmir’de olan BTM'nin temelleri, 1975 yılında, Türkiye Şişe Cam Topluluğu tarafından İstanbul’da atılmıştır. 1986 yılından bu yana, İzmir/Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesindeki üretim tesislerinde faaliyetlerini yeni ve teknolojik yatırımları ile arttırarak sürdürmektedir. Su yalıtımı, ısı yalıtımı ve çatı kaplama malzemeleri üreten toplam 5 tesisi bulunmaktadır. BTM Grup şirketleri, Kazakistan’da da faaliyet göstermekte ve dünyanın farklı yerlerine yayılmaktadır.

Üretim tesislerinde gerçekleştirilen bilgilendirme gezisinin ardından, BTM Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Levent Ürkmez ve aile şirketi 2. nesil üyeleri Orkun Ürkmez ile Özge Ürkmez Yeşilpınar TAİDER üyelerini ağırladılar.

Sayın Levent Ürkmez konuşmasında Levent İzolasyon ile başlayan BTM’nin kuruluşunu ve yönetim deneyimlerini katılımcılarla paylaştı. TAİDER üyeleri, sanayi üretiminde lider aile şirketlerinden biri olan Ürkmez Ailesi’nin nesilden nesile güçlü ve sürdürülebilir başarı öyküsünü dinleme fırsatı buldular.

TAİDER, üyeleri arasında paylaşımları artıran çalışmalarına ve üye işyeri ziyaretlerine temsilcilikleri bulunan Ankara, Bursa, İstanbul, İzmir başta olmak üzere Türkiye’nin çeşitli illerinde devam etmektedir.

Aile Şirketlerinde Kurumsal Yönetim

24 Kasım 2017 Cuma