Lila Kağıt İşyeri Gezisi

08 Haziran 2017 Perşembe

TAİDER Üyeleri Lila Kağıt tesislerini ziyaret etti

TAİDER Aile İşletmeleri Derneği üyeleri, Üye İşyerleri Ziyaretleri kapsamında bu kez Türkiye’nin öncü temizlik kağıdı şirketi Lila Kağıt’ı Ergene 2. Sanayi Bölgesi, Çorlu’daki tesislerinde ziyaret ettiler.

En son teknolojilerle ürettiği yenilikçi, kaliteli ve iddialı ürünleriyle Türkiye temizlik kağıdı pazarında lider olmayı hedefleyen ve Dünyada 61 ülkeye ihracat yapan Lila Kağıt, markaları altında topladığı tuvalet kağıdı, kağıt havlu, kağıt peçete ve kağıt mendil ürün çeşitleriyle tüketicilerin beklentilerini en iyi şekilde karşılarken; ev dışı kullanım pazarında ise müşterilerinin ihtiyaçlarını yüksek kaliteli, güvenilir ve uygun fiyatlı ürünleri ile karşılamak için çalışmaktadır.

4. neslin de çalışma hayatına katılması ile sürekliliğini devam ettiren ve TAİDER üyesi olan Lila Kağıt’a yapılan ziyarette, Öğücü Ailesi ev sahipliği yaptı. Bilgilendirme gezisi öncesinde Lila Kağıt Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Öğücü, Lila Kağıt Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celal Öğücü ve Lila Kağıt Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Öğücü TAİDER üyelerini ağırladılar.

Hoş geldiniz konuşmasını Lila Kağıt Yönetim Kurulu Üyesi, aile şirketi 3. nesil üyesi Aydın Öğücü’nün yaptığı ziyarette, Öğücü Ailesi’nin nesilden nesile güçlü başarı öyküsünü aile şirketi 3. Nesli ve Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Öğücü paylaştı. Öğücü konuşmasında %100 Türk sermayesiyle kuruluş öykülerini, ailede ve şirkette kurumsallaşma çalışmalarını ve sürdürülebilirliğe olan inançlarını aktardı.

Fabrika direktörü Gökben Kaya’nın yaptığı teknik sunumun ardından son otomasyona sahip olan üretim tesislerinde bilgilendirme gezisi gerçekleştirildi.

TAİDER, üyeleri arasında paylaşımları artıran çalışmalarına ve üye işyeri ziyaretlerine temsilcilikleri bulunan Ankara, Bursa, İstanbul, İzmir başta olmak üzere Türkiye’nin çeşitli illerinde devam etmektedir.

Aile Şirketlerinde Kurumsal Yönetim

24 Kasım 2017 Cuma