Etkinlikler

Etkinlikler

Ailede ve İşletmede Mutluluk

22 Kasım 2016 Salı İstanbul

“Ailede ve İşletmede Mutluluk” konulu toplantıda TAİDER Aile İşletmeleri Derneği üyeleri ve misafirleri bir araya geldiler.

TAİDER üyeleri ve ülkemizin önde gelen aile şirketi temsilcileri ile gelecek nesil üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği, 22 Kasım Salı günü, İstanbul’da düzenlenen toplantıda açılış konuşmasını yapan TAİDER İstanbul Temsilcisi Başak Çilingiroğlu Kurtoğlu dernek hedef ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Ardından TAİDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aydın Öğücü ülkemiz ve geleceğimiz hakkında yaptığı konuşmada zaman zaman karşılaştığımız zorlukların olduğunu belirterek bu zorlu süreçlerin geçici olduğunu ve çalışarak zorlukların aşılacağını belirtti.

Açılış konuşmalarından sonra konuşmasına başlayan Eğitmen Polat Doğru konuşmasında “Mutluluk; tüm koşullarla birlikte insanın özünün iyi olmasıdır, sürdürülebilir motivasyonun kaynağı mutluluktur.” dedi. Konuşmasına mutluluğu etkileyen faktörleri aktararak devam eden Doğru, aile işletmelerinin sürdürülebilirliği hakkındaki çalışması sonucunda başarı unsurlarının her şirket ve aile için farklı olduğunu çünkü her ailenin ve şirketin değerlerinin farklı olduğunu belirtti. Mutlu olmak için sağlıklı aile ilişkileri kurmak, geleceğe güven duymak, işini anlamlı bulmak, arkadaşlar, dostlar ve sosyal çevrenin varlığı, her yönüyle sağlık, özgürlük ve hayatına yön veren değerler olduğunu anlatan Doğru,  yol gösterici yaşanmış örnekleri keyifli anlatımıyla katılımcılarla paylaştı.

Toplantının son bölümündeki soru-yanıt kısmında, katılımcılar merak ettikleri konuları yöneltme imkânı bulurken, toplantının sonunda Polat Doğru’ya değerli paylaşımlarından ötürü anı hediyesi verildi. Etkinlik, tüm katılımcıların toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

TANITIM VİDEOMUZU İZLEYİN

ÜYELERİMİZ

Kurumsal Üyelerimiz

E-Bülten Aboneliği