TAİDER Aile İşletmeleri Akademisi

HEDEFLERİMİZ:

TAİDER Aile İşletmeleri Akademisi, aile işletmelerinin sürdürülebilir ve güçlü bir yapı oluşturmaları için işletmenin ve ailenin birlikte kurumsallaştırılması sürecinde ihtiyaç duydukları yol haritalarını çizmelerine olanak sağlayacak bilgi birikimini oluşturmak amacıyla kurulmuştur.  Bu amaca yönelik hazırladığı özel ve özgün eğitim programları aile şirketlerinin bilgiye erişimlerini kolaylaştırırken aile deneyim paylaşımları ile bilginin pekişmesine imkan sağlamaktadır.

Eğitim: Kurum hedefleri ile örtüşen güçlü ve sürekli gelişimi sağlayacak yeni eğitimsel teknikler, sistemler ve araçlar konusunda bilinçlendirmek

Deneyim Paylaşımı: Benzer süreçlerden geçen aile işletmelerinin paylaşımlarına ve birbirlerinden öğrenmelerine fırsat yaratmak

Araştırma Bilgilendirme: İşbirlikleri ile eğitim alanında gelişmelerin araştırılması ve işletmeleri yeni gelişmeler konusunda bilgilendirmek

Bilinçlendirme:  İşletme ve aile ilişkilerinin doğru yapılanması için  gereken tespitleri yapmak

EĞİTİMDE FARK YARATTIĞIMIZ ALANLAR

İçerik tasarımları standart eğitimlerden farklı olarak Aile İşletmelerinin ihtiyaçlarına yönelik hazırlanmış başka yerde bulunmayan özel ve özgün tasarımlardır.

Eğitim içerikleri Akademi bünyesinde konularında uzman ve deneyimli bir grubun oluşturduğu Akademik kurulumuz tarafından güncel akademik ve pratik gelişmelere uygun olarak hazırlanmaktadır.
Tüm eğitimlerin formatları, katılımcıların kendi işletmelerinde uygulayacakları somut eylem adımlarını oluşturmalarına olanak sağlayacak şekilde katılım sonrası en yüksek faydayı elde edilmesi amacına uygun olarak planlanmıştır.
Katılımcılar her eğitim sonrası yapılan AİLE DENEYİM PAYLAŞIMLARI ile teorik bilginin aile işletmeleri tarafından nasıl hayata geçirildiğinin somut örneklerini görmem imkanı bulurlar. Farklı aile işletmelerinin deneyimlerinden yola çıkarak kendi işletmelerindeki uygulamalar için altyapı oluşturacak net fikirlere sahip olurlar.
Her katılımcıya özel oluşturulacak şifrelerle eğitimlerin video görüntüleri eğitim sonrası katılımcıların internet üzerinden öğrenilen bilgileri pekiştirmek amaçlı kullanıma sunulacaktır.

26 Mart 2017 Pazar

Aile Şirketlerinde Kurumsal Yönetim