Haberler

Haberler

TAİDER Kuzey Yıldızı Sürdürülebilirlik Programı 2023 Başvuruları Devam Ediyor!

TAİDER Kuzey Yıldızı Aile Şirketlerinde Sürdürülebilirlik Programı 2023 Kurumlar ve Değerlendiriciler için başvurular 4 Kasım itibariyle açıldı.

Dünya’da ve Türkiye’de ilk kez aile şirketlerine özel tasarlanmış TAİDER Kuzey Yıldızı Sürdürülebilirlik Programı’nda amacımız, aile şirketlerinin sürdürülebilir iş modelleri geliştirmelerine katkı sağlamak, tüm yıl dahilinde gerçekleştireceğimiz etkinlikler ile iyi örnekleri birbirinden öğrenerek paylaşmak ve program dahilindeki aile şirketlerinin sürdürülebilirlik yolculuğundaki gelişimini sağlama yönünde itici güç oluşturmaktır.

Şirketlerimizin sürdürülebilirlik çatısının güçlendirilmesi çok önemli hale geldi. TAİDER Kuzey Yıldızı Sürdürülebilirlik Programı, aile şirketlerinin “Geleceğe göre şirketlerimizi şekillendirmek, gelecek nesillere devir planlaması yapmak, çevre, toplum ve çalışanlarımızı da iş planlarımızın içine katarak şirketlerimizi yönetmek” başlıklarına göre uluslararası Bcorp standartları çerçevesinde tasarlandı.

Siz de şirketinizin sürdürülebilirlik yolculuğunda yeni bir adım atmak, çevrenizle birlikte şirketinizi de geliştirmek için bu fırsatı yakalayın!

Program hakkında ayrıntılı bilgi ve kayıt için lütfen tıklayınız.

* Programa 23 Ocak 2023'e kadar başvuran firmaların başvuruları değerlendirmeye alınacaktır.

 

TANITIM VİDEOMUZU İZLEYİN

ÜYELERİMİZ

Kurumsal Üyelerimiz

E-Bülten Aboneliği