Etkinlikler

Etkinlikler

TAİDER Aile İşletmeleri Derneği, Kocaeli Sanayi Odası (KOSANO) Ortak Etkinliği

27 Şubat 2014 Perşembe

TAİDER ve Kocaeli Sanayi Odası iş birliğinde “Ailem ve Şirketim Arasındaki Kritik Dengeyi Yönetmek” konulu panel düzenledi.

Kocaeli Sanayi Odası Meclis Salonu’nda gerçekleşen panele konuşmacı olarak; CGS Center Kurucu Başkanı Dr. Güler Manisalı Darman, Polisan Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Bitlis, Türk Ytong San. A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, DMY Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Arıkan yer alırken panelin oturum yöneticiliğini CGS Center Kurucu Başkanı Dr. Güler Manisalı Darman üstlendi.

TAİDER Başkanı Şerife İnci Eren’de toplantının açılış konuşmasında derneklerinin amacı hakkında kısa tanıtım sunumu gerçekleştirdi. Başkan Eren; "TAİDER olarak, Türkiye’de aile işletmelerini bir araya getiren ilk ulusal organizasyon olan Ulusal Aile İşletmeleri Zirvesi'nde çok sayıda aile işletmesi sahibi, gelecek nesil temsilcileri, akademisyenler, iş dünyası ve ilgili sivil toplum kuruluşları temsilcilerini ağırlayarak aile işletmelerine, dolayısıyla ülkemiz ekonomisine daha fazla katma değer yaratmada etkin sonuçlar doğurmasını hedefliyoruz.” dedi.

Kocaeli Sanayi Odası ile iş birliği yapmaktan ve gördükleri ilgiden dolayı mutlu olduklarını vurgulayan TAİDER Başkanı Eren, organizasyon için  KOSANO Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul, Meclis üyeleri  Tekin Urhan ve Metin Türedi’ye teşekkürlerini sundu.

TANITIM VİDEOMUZU İZLEYİN

ÜYELERİMİZ

Kurumsal Üyelerimiz

E-Bülten Aboneliği