Etkinlikler

Etkinlikler

5. Gelecek Nesil Zirvesi

19 Ağustos 2017 Cumartesi Çeşme, İzmir

Gelecek Nesiller “Aile Olmak İçin İnsan İlişkileri” Konulu Zirvede Bir Araya Geldiler

TAİDER Aile İşletmeleri Derneği, “Ailede Birlik, İşletmede Sürdürülebilirlik“ söylemi ile ülkemiz aile şirketlerinin nesiller boyu devamlılığına  destek olmak amacıyla 2012 yılında kurulmuştur. Dünya’da 65 ülkeyi kapsayan Uluslararası Aile İşletmeleri Ağı (Family Business Network International) Türkiye üyesi olan TAİDER, her sene Ulusal Aile İşletmeleri Zirvesi’nin öncesinde Gelecek Nesil Komitesi’nin düzenlediği zirve ile sektörlerinde önemli başarılara imza atan şirketlerin, kendi alanlarında aktif görev alan ve almaya hazır gelecek nesil temsilcileri ile bir araya geliyor.

Çeşme’de gerçekleştirilen TAİDER 5. Gelecek Nesil Zirvesi’nde Eğitmen Polat Doğru yönetiminde “Aile Olmak İçin İnsan İlişkileri” konusu ele alındı. Sadece TAİDER Üyeleri’ne açık olan organizasyonda gelecek nesil temsilcileri bir araya gelip faydalı paylaşımlarda bulundu.

Zirvede TAİDER “Kuzey Yıldızı Sürdürülebilirlik Projesi” bilgilendirmesi, Sun Tekstil 2. nesil üyesi Ayşe Ünlütürk sunumu ile gerçekleştirildi. Ardından TAİDER Gelecek Nesil Komitesi Eş Başkanı, Tila Kompozit 2. nesil üyesi Burak Darcan TAİDER Gelecek Nesil Komitesi’ni tanıttı ve Gelecek Dönem Komite Başkanı Cryocan 2. nesil üyesi Kemal Urhan ile Gelecek Nesil Komitesi’nin yeni hedeflerini paylaştılar. Gelecek nesil komitesinin faaliyetleri konusunda alınan bilgiler gönüllü adayların artmasını sağladı ve gelecek Nesil Komitesi’nin yeni dönem faaliyet planlarından mentorluk ve Yeni Liderler Çemberi gelişimi yoğun ilgi gördü.

Zirvenin ikinci bölümünde ailede ve yaşamda insan ilişkileri üzerine yoğunlaşarak birlikte çalışmanın ve birlikte yaratmanın önemi vurgulandı. Eğitmen Polat Doğru bilimsel araştırmalar ile bulunan başarılı insan, aile ve şirket içerisinde takım olmak için gerekli özellikleri kendinden ve toplumdan örnekler ile aktardı. Polat Doğru’nun soru yanıtlarla oldukça interaktif hale getirdiği yoğun ve eğlenceli geçen günün ardından TAİDER gelecek nesil üyeleri beraberce akşam yemeğinde de paylaşımlarına devam ettiler.

TAİDER’in Ankara, İzmir, Bursa ve İstanbul’da temsilcilikleri bulunmaktadır. Ankara Temsilcisi KAM Ankara Beton Sanayi 2. Nesil üyesi Berkan Baykam, Bursa Temsilcisi Ünver Group 2. nesil üyesi Dilara Korgavuş, İstanbul Temsilcisi Çilingiroğlu Kundura 4. nesil üyesi Başak Çilingiroğlu Kurtoğlu, İzmir Temsilcisi Volkan İtfaiye 2. nesil üyesi Duygu Tecim TAİDER gelecek nesil üyeleri olarak TAİDER’i temsil etmekteler.

İstanbul’da 03-04 Kasım 2017 tarihlerinde gerçekleşecek, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sayın Ali Koç’un açılış konuşmacısı olacağı TAİDER 5. Ulusal Aile İşletmeleri Zirvesi’nin gelecek nesiller özel programında tekrar bir araya gelecek üyeler iletişim ve girişimcilik üzerinde yapılacak oturumlarda paylaşımlarına devam edecekler.

TANITIM VİDEOMUZU İZLEYİN

ÜYELERİMİZ

Kurumsal Üyelerimiz

E-Bülten Aboneliği