Gelecek Nesil Bodrum Kaçamağı

19 Ağustos 2016 Cuma Casa Del Sol Sitesi Gündoğan, Bodrum

TAİDER Aile İşletmeleri Derneği Gelecek Nesil Üyeleri buluştular

Ülkemizdeki aile şirketlerinin kurumsallaşmasını ve kârlı sürdürülebilir büyümesini destekleyerek, ülkemiz ekonomik kalkınmasına katkıda bulunmak amacıyla faaliyetlerini sürdüren TAİDER Aile İşletmeleri Derneği Gelecek Nesil Komitesi’nin düzenlediği etkinlikte, sektörlerinde önemli başarılara imza atan şirketlerin, alanlarıyla ilgili aktif görev almaya hazır gelecek nesil temsilcileri biraraya geldi ve paylaşımlarda bulundu.

150’ye yakın üye aile şirketi ile toplamda 450 üyesi olan TAİDER tarafından gelecek nesil üyelerinin biraraya gelmesi için düzenlenen özel etkinliklere aile şirketi sahibi ailelerin 18-40 yaş arası henüz üst yönetimi devralmamış üyeleri katılıyor.

19 Ağustos’ta Bodrum’da gerçekleştirilen etkinliğin içeriği, birlikte çalışmanın, yaratmanın, samimi ilişkiler kurmanın önemine inanarak tasarlandı. Uluslararası Aile İşletmeleri Ağı/Family Business Network International (FBN-I) tarafından İsveç’te gerçekleşen Gelecek Nesil Zirvesi’nden aktarımların da paylaşıldığı buluşma, açık alan teknolojisi yöntemiyle gerçekleşen çalışmayla sona erdi. TAİDER Gelecek Nesil Üyeleri birlikte oldukları akşam yemeğinde de paylaşımlarına devam ettiler.

21-22 Ekim 2016 tarihlerinde İstanbul InterContinental Otel’de gerçekleşecek 4. TAİDER Ulusal Aile İşletmeleri Zirvesi’nin gelecek nesiller özel programında tekrar bir araya gelecek üyeler iletişim ve girişimcilik üzerinde yapılacak oturumlarda paylaşımlarına devam edecekler.