Events

Events

TAİDER - BAGİAD Ortak Etkinliği "Ailede Birlik İşletmede Sürdürülebilirlik"

Thursday, November 11, 2021 Balıkesir

Türkiye'deki aile işletmelerinin nesiller boyu gelişmesine, ülke ekonomisinin sağlıklı ve güçlü büyümesine destek olmak amacıyla aile şirketi üyeleri tarafından kurulan TAİDER Aile İşletmeleri Derneği, 12 Kasım’da Bursa’ya resmi ziyaret gerçekleştirdi.

TAİDER Aile İşletmeleri Derneği, aile şirketleri konusunda çalışmalar yapan paydaş olduğu üniversiteler ile aile şirketi sahibi ve gelecek nesil üyelerinin oluşturduğu sivil toplum kuruluşları ve odalarla iletişimi artırarak, işbirliklerini güçlendirmek amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretlerin bir yenisini Bursa’ya düzenledi.

TAİDER Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Urhan başkanlığındaki heyette Temel Aycan Şen, Gülfem Yorgancılar Perçin, Yavuz Kazangil, Rojda Tekinalp, Vehbi Varlık, Elif Akdemir Cigal katılımıyla BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Hadi Türkay makamlarında ziyaret edilerek, fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretin ardından Uludağ İçecek’e Kuzey Yıldızı Ödülü’nün, Kaplanlar Soğutma’ya ise Kuzey Yıldızı -Aile ve Gelecek Nesiller Kategorisi Ödülü’nün takdimi için ziyaret gerçekleştirildi.

İlde gerçekleştirdikleri ziyaretler ile atılacak ortak adım fırsatlarını değerlendirdiklerini belirten TAİDER Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Urhan, “Ziyaretlerimiz kapsamında öncelikli amacımız; aile şirketleri konusunda çalışmalar yapan paydaş olduğumuz üniversiteler, aile şirketi sahibi ile gelecek nesil üyelerinin oluşturduğu STK’lar ve odalar ile iletişimimizi arttırarak iş birliklerini güçlendirmek. Bu bağlamda aile şirketleri için referans kurum olmayı istiyoruz. Ziyaretlerimiz sonucunda paydaşlarımızla yaptığımız görüşmeler paralelinde aile şirketlerini ilgilendiren konularda güncel araştırmalar hazırlayarak yaymak istiyoruz. Bu konuda gerçekleştirdiğimiz çalışmaların somut çıktılarını da önümüzdeki dönemde kamuoyu ile paylaşmayı hedefliyoruz” dedi.

WATCH OUR INTRODUCTION VIDEO

OUR MEMBERS

Corporate Members

E-Newsletter Subscription