Events

Events

Nesilden Nesile Müzik

Tuesday, November 12, 2019 İzmir

TAİDER dünyaca ünlü piyanist, Gulda Ailesi’nin 2. nesil üyesi Paul Gulda’yı ağırladı

TAİDER Aile İşletmeleri Derneği’nin İzmir’de düzenlediği “Nesilden Nesile Müzik” etkinliğine dünyaca ünlü piyanist Paul Gulda ve Orkestra Şefi İbrahim Yazıcı konuk konuşmacı olarak katıldı.

Türkiye'deki aile işletmelerinin nesiller boyu gelişmesine ve ülke ekonomisinin daha sağlıklı, istikrarlı büyümesine destek olmak amacıyla kurulan TAİDER, dahi piyanist Frederick Gulda’nın oğlu, dünyaca ünlü piyanist Paul Gulda ve Orkestra Şefi İbrahim Yazıcı’nın konuk konuşmacı olduğu “Nesilden Nesile Müzik” etkinliğini İzmir’de düzenledi. Frederick Gulda’nın, ailesinin müzik geçmişini ve babasının müzik hayatındaki etkisini paylaştığı etkinlik TAİDER Sanat Komitesi ve TAİDER İzmir İl Temsilciliği tarafından organize edildi..

Etkinlikte konuşan TAİDER Yönetim Kurulu Başkanı Candan Çilingiroğlu, “ Dünyaca ünlü piyanist Paul Gulda ve Orkestra Şefi İbrahim Yazıcı’yı ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. TAİDER olarak aile şirketlerini ilgilendiren konularda üyelerin sanat aracılığıyla kendilerini ifade etmelerine imkan sağlamak, üyeler arasında iletişimi ve paylaşımı güçlendirmek, TAİDER faaliyetlerinde çeşitliliği artırmak amacıyla başlattığımız forum tiyatro gösterileri gibi pek çok sanatsal etkinlikte TAİDER üyelerini sanatla buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Düzenlenen etkinliklerin üyeler arasındaki iletişimi güçlendirmek için oldukça önemli olduğunu söyleyen TAİDER İzmir İl Temsilcisi Gülçağ Gencer, “Samimiyet ve paylaşım odaklı düzenlediğimiz toplantılarda, pek çok aile şirketinin deneyimlerini dinleme fırsatı yakalıyoruz. Sanat dünyasından önemli isimleri de dinleme fırsatı bulduğumuz bu tip etkinlikler ise  ilham verici oluyor” dedi.

Sanat aracılığıyla üyelerine dokunduklarını ifade eden TAİDER Sanat Komitesi Başkanı Fatma Olten, “

“Dünyada Mozart’ı en iyi yorumlayan kişi olarak bilinen Friedrich Gulda’nın oğlu Paul Gulda babadan oğula geçen Mozart bilgisini özellikle babasının vefatı sonrası kendi yolunu bularak en üst düzeyde sürdürmekte. Sanatta nesilden nesile geçişin zorlukları ve avantajları konusunu ünlü şef ve piyanist İbrahim Yazıcı tercümesi ile bu etkinliğimizde katılımcılarımızla paylaşmak istedik.”dedi.


Speakers

İbrahim YAZICI
Orkestra ŞefiDetaylar
Paul GULDA
PiyanistDetaylar

WATCH OUR INTRODUCTION VIDEO

OUR MEMBERS

Corporate Members

E-Newsletter Subscription