Events

Events

Anıtkabir Ziyareti

Friday, May 17, 2019 Ankara

TAİDER ANITKABİR’İ ZİYARET ETTİ

Türkiye'deki aile işletmelerinin nesiller boyu gelişmesine ve ülke ekonomisinin daha sağlıklı, istikrarlı büyümesine destek olmak amacıyla kurulan TAİDER Yönetim Kurulu Üyeleri Anıtkabir’i ziyaret ederek, Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı.

TAİDER Yönetim Kurulu Başkanı Candan Çilingiroğlu başkanlığındaki heyette Aydın Öğücü, Aydın Buğra İlter, Berkan Baykam, Civan Sözkesen, Duygu Tecim, Fatma Olten, Recep Turan Sürücü, Serra Soysal Koyuncu, Tekin Urhan, Berrin Sarıoğlu, Çağla Baykam, Gülseren Özcan, Mehmet Özcan, Seçil Beydemir Kaynak, Sevilay Gülcüler, Tuğçe Gülcüler yer aldı.

Candan Çilingiroğlu Anıtkabir Özel Defteri’ne yazdığı yazıda şu ifadeleri kullandı:

Aziz Atatürk,

Bizler, TAİDER Aile İşletmeleri Derneği üyeleri olarak; liderliğin ve bilgeliğinin ışığında ülkemizin geleceği, gelecek nesilleri için daha müreffeh bir toplum yaratma, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine yüceltme hedefiyle var gücümüzle çalışmaya devam edecek, asırlık Cumhuriyetimizin ilelebet yaşaması için dün olduğu gibi bugün ve yarın da gösterdiğin hedefte hiç durmadan ilerleyeceğimize söz veriyoruz.

Yüzyıl önce bu tarihlerde başlattığın kurtuluş mücadelesi boyunca canlarını feda ederek bu toprakları bizlere vatan eden tüm şehitlerimizi manevi huzurunda bir kez daha saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz.

Ruhun şad olsun, huzur içinde yat Aziz Atam.

Sonsuz saygılarımızla,

WATCH OUR INTRODUCTION VIDEO

OUR MEMBERS

Corporate Members

E-Newsletter Subscription