Events

Events

Aromsa Üye İşyeri Ziyareti

Friday, December 21, 2018 Kocaeli

TAİDER Üyeleri AROMSA Kocaeli Tesislerini Ziyaret Etti

TAİDER Aile İşletmeleri Derneği Üyeleri “Üye İşyeri Ziyaretleri” kapsamında AROMSA’nın Kocaeli tesislerini ziyaret etti. Üyeler, ziyaret sırasında AROMSA Kurucusu ve Genel Müdürü Murat YASA ile Satış, Pazarlama ve Ar-Ge'den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Melis YASA AYTAMAN’dan şirketin kuruluş ve gelişim hikayesini dinledikten sonra, üretim tesislerini gezerek işyeri hakkında bilgi edindiler.

Konuşmasında aile şirketlerinin sürdürülebilirliği için gelecek nesillere düşen görevlere de değinen AYTAMAN “İkinci neslin şirket değerlerine ve kültürüne sahip çıkması ve şirketin şimdiye kadar edindiği saygın ismi geleceğe taşıyabilmesi çok önemli” dedi. 13 yıldır aile şirketinde aktif olarak çalıştığını söyleyen AYTAMAN “Dürüstlük ilkesinden vazgeçmeden sürdürülebilir bir sistem çerçevesinde ülkemize faydalı olmak ve kaliteden ödün vermeden katma değerli ürünler üretmeye devam etmek benim için başlıca sorumluluklar diyebilirim. Kurucu nesilden beklenen ile şirketin devamlılığını sağlayacak olan sonraki nesilden beklenilenin farkını kavramak ve ona göre bir sistem kurmak çok önemli. Şirket prensiplerini benimsemiş, tercihen içerden yetişmiş bir ekip kurulması ve karşılıklı güvene ve saygıya dayalı bir çalışma sisteminin bu zorlukları bir nebze de olsa rahatlatacağını düşünüyorum” dedi.

Kısa bir süre önce “DELOITTE En İyi Yönetilen Şirketler” programını kazanan 11 şirketten biri olan TAİDER üyesi AROMSA gıda sektörü için aroma ve sos üretiminde lider markalar arasında yer alıyor. AROMSA’nın Türkiye dışında Almanya’da üretim tesisi ve dünyanın birçok ülkesinde temsilcilikleri bulunuyor. Ar-Ge sürecinde daha uzun vadeli ve proses odaklı çalışmalar yürütmek amacı ile 2005 yılında "Yeni Teknolojiler ve Yatırımlar" departmanı oluşturulan AROMSA’da, ağırlıklı olarak TÜBİTAK-TEYDEB destekli projeler üzerinde çalışmalar yürütülüyor.   

WATCH OUR INTRODUCTION VIDEO

OUR MEMBERS

Corporate Members

E-Newsletter Subscription