Events

Events

Uluslararası FBN 28. Dünya Zirvesi

Wednesday, November 8, 2017 Kanarya Adaları, İspanya

Uluslararası FBN 28. Dünya Zirvesi İspanya’da Gerçekleşti

Zirvede TAİDER 10 kişilik delegasyon ile Türkiye’yi temsil etti

TAİDER Aile İşletmeleri Derneği’nin Türkiye paydaşı olduğu 31 ülkede örgütlenmiş İsviçre merkezli aile şirketlerinde nesiller boyu başarı ve sürdürülebilirliği destekleyen bir organizasyon olan Uluslararası Aile İşletmeleri Ağı (FBN-I, Family Business Network International) 28 yıldır dünyanın farklı ülkelerinde düzenlediği Dünya Zirvesi etkinliğini bu yıl İspanya’nın Grand Kanarya adasında düzenledi.

“Aile Şirketlerinin Olumlu Etkileri: Sorumluluk, Esneklik, Yenilenme" temalı zirve öncesi düzenlenen aile üyesi bilgilendirme programında Indıtex grubu içinde yer alan Zara, Massimo Dutti ve Bershka ayrıca Mango, Puig, Codor Niu,  Cobega, Estrella Galicia gibi dünyaca ünlü markaların aile şirketi firmaları ziyaret edildi.

 Oldukça yoğun geçen 3 günlük zirvede TAİDER delegasyonu “modern aileler-modern zorluklar ve yaratıcı çözümler; küresel makro gelişmeler ve aile şirketlerinin tepkileri; bugün kimim yarın kim olacağım; aile sistemleri değişimi nasıl yönlendiriyor?” gibi konu başlıklarında oturumlara katıldılar ve delegasyondan 2 kişi ile zirve programında konuşmacı olarak yer aldılar.

 TAİDER Kurucu Başkanı ve Uluslararası FBN Yönetim Kurulu Üyesi Şerife İnci Eren konuşmacı olduğu “Hayırseverlik çemberi” oturumunda bilgi ve deneyimlerini uluslararası platformdaki dinleyicilerle paylaştı.

Cenevre’de aile şirketlerinde sürdürülebilirlik ve liderlik FBN eğitimine katılan farklı ülkelerden 60 gelecek nesil üyesi arasından seçilen 3 gençten biri olan TAİDER Gelecek Nesil Üyesi Ayşe Ünlütürk ise “Daha iyi aile şirketi, daha iyi Dünya” konulu panelde konuşmacı olarak yer aldı.   

 Uluslararası FBN 31 ülkede farklı sektörlerden, 3400 aile şirketinden 4500’ü gelecek nesil üyesi olmak üzere 11.000 aile üyesi ile çalışmalarını sürdürmektedir. Önümüzdeki yıl Uluslararası FBN Dünya Zirvesi 10-13 Ekim 2018 tarihinde Venedik, İtalya’da gerçekleşecek. Uluslararası FBN 14. Gelecek Nesil Zirvesi’nde ise 28 Nisan-01 Mayıs 2018 tarihleri arasında Belçika’nın La Hulpe şehrinde dünyanın dört yanından aile şirketi gelecek nesilleri buluşacaklar.

WATCH OUR INTRODUCTION VIDEO

OUR MEMBERS

Corporate Members

E-Newsletter Subscription